Hoe kan ik mijn registratiegegevens corrigeren?

Ontdek hoe je onjuiste registratiegegevens kan melden bij EURid, hoe je kan inloggen op my.eurid.eu, hoe je jouw contactgegevens in WHOIS kan bijwerken en hoe je wijzigingen in je registratie (op basis van nationaliteit) kan beheren.

De registratiegegevens die zichtbaar zijn op het 'Mijn .eu'-account kunnen alleen op jouw verzoek worden bijgewerkt door je registrar.

Indien je de contactgegevens van jouw registrar niet kent, voer dan je domeinnaam in het WHOIS-zoekvak in. Hier krijg je toegang tot de gegevens voor jouw domeinnaamregistratie, waarin de contactgegevens van je registratiehouder zijn opgenomen.